Digitaal Prijskaartje > Twee soorten labels > Halfautomatisch           SmartTag

 
 

Halfautomatisch           SmartTag

Voor producten die jarenlang in het assortiment blijven, waarvan de artikelnaam, nummer of barcode praktisch nooit wijzigt, is het LCD label het meest geschikt. Zeker voor grote aantallen labels zal de keuze voor LCD labels de totale investering binnen de perken houden.

De halfautomatische labels, door Pricer SmartTags genoemd, zijn er in drie maten. Kenmerkend voor deze LCD labels is dat de variabele gegevens van het artikel zoals prijs, prijs per kilo, prijs per liter op vaste locaties op het scherm ingedeeld staan. De vaste productgegevens als artikelnaam, barcode, artikelnummer staan op een stickertje dat op het label geplakt wordt. Dit stickertje rolt automatisch uit de stickerprinter bij koppeling van een artikel aan een prijslabel.

Het LCD display heeft de mogelijkheid om velden te laten scrollen en te laten knipperen. Ook kunnen bepaalde symbolen op afstand aan en uitgezet worden op het display waar betekenis aan gegeven kan worden voor de staf op de werkvloer.

De labels hebben alle drie dezelfde achterkant zodat de bevestiging op gelijke manier plaatsvindt en de labels door elkaar gebruikt kunnen worden. De afmetingen lxh van de labels zijn als volgt

SmartTag Small 36,5x 48mm
SmartTag Medium 36,5x70mm
SmartTag Large 42,3x91mm
 

 

Digitaalprijskaartje.nl