Digitaal Prijskaartje > Over Qdisplay

 
 

Over Qdisplay


Qdisplay is specialist in digitale beprijzing door middel van Electronic Shelf Labels (ESL). Qdisplay is gevestigd in Eindhoven, Nederland en levert ESL oplossingen in de Benelux en daarbuiten. Qdisplay onderscheidt zich door haar eigen gebruikers interface QuickPricer waardoor het werken met de digitale prijskaartjes nog eenvoudiger wordt en daarnaast toegankelijk wordt voor ook de kleinere onderneming.

Qdisplay kent de detailhandel als geen ander en opereert vanuit haar eigen demolocatie. Wilt u het systeem bekijken en een idee krijgen hoe het werkt en welke voordelen het systeem met zich meebrengt, bel of mail ons voor een afspraak of bezoek onze demo duikwinkel in Eindhoven. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Qdisplay is geauthoriseerd Pricer partner. Pricer is de fabrikant en marktleider van ESL oplossingen. Pricer is gevestigd in Zweden en heeft verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. Met meer dan 100 miljoen geļnstalleerde labels in meer dan 6.000 toepassingen in 40 landen bewijst Pricer een betrouwbare partner te zijn als het op digitale prijskaartjes aankomt. 

Qdisplay is naast Pricer partner, specialist in Content Management Systems voor websites, webwinkels en interactieve websoftware. Qdisplay verzorgt de hosting van websites vanuit haar serverpark in Amsterdam. Qdisplay is Microsoft Netwerk specialist en levert systeem beheerders op ad interim basis. 


 

 

Digitaalprijskaartje.nl