Digitaal Prijskaartje > Toepassing

 
 

Toepassing

De meest gebruikte en bekende toepassing van de prijskaartjes is de toepassing in winkels om prijs- en product informatie te tonen. Onder de naam ESL of digitaal prijskaartje is de toepassing ook bekend. Maar er zijn veel meer toepassingen buiten retail waar de oplossing van deze digitale labels uitstekend voor gebruikt kan worden

Warehouse

In opslagruimtes of magazijnen kunnen de labels gebruikt worden om productinformatie te tonen als houdbaarheidsdata, voorraad, laatste besteldatum, verwachte datum binnenkomst.

Distributiecentra

in distributiecentra kunnen de labels gebruikt worden om sorteerinformatie te tonen. De labels kunnen productlocaties tonen waar bepaalde bakken met orders naar toe moeten. Ordergegevens kunnen gekoppeld worden aan transportsystemen zodat op de transportbak te zien is welke order er in deze bak zit.

Kantoor

Op kantoor kan het systeem gebruik worden om vergaderruimtes of flexibele werkplekken van een gebruikersnaam te voorzien. Het systeem kan gekoppeld worden aan een reserveringssysteem van vergaderplekken en zodoende de gebruiker tonen aan de buitenzijde van het vertrek.

Congrescentra, seminar ruimtes

De digitale labels kunnen gebruik worden om de namen van deelnemers aan een meeting te tonen. Ze kunnen gebruikt worden als naamkaart presentatie bij vergaderingen of sprekers.

Ziekenhuizen

In ziekenhuizen is het systeem te gebruiken als digitaal bordje buiten een ziekenhuiskamer waar op getoond wordt de namen van de patienten die op deze kamer liggen. Gekoppeld aan de patienten administratie verandert men eenvoudig de bezetting van de kamer.

Restaurants

De menukaart digitaal op tafel. Na het hoofdgerecht verschijnt automatisch de dessertkaart op het label. Zelfs de rekening zou naar het label gestuurd kunnen worden waarna men na betaling een papieren versie overhandigd.

De oplossingen die verzonnen kunnen worden met digitale draadloze labels is eindeloos! Mooi product en wij leveren het met enthousiasme!

 

 

Digitaalprijskaartje.nl