Volautomatisch            SmartTag HD

Voor artikelen die snel wisselen in het assortiment, voor producten waarbij het verschaffen van aanvullende productinformatie wenselijk is, biedt de E-paper label de oplossing.  Alle relevante gegevens die van het artikel in de database beschikbaar zijn, kunnen op elk label getoond worden. De layout van het label is door middel van onze QuickPricer software door de geauthoriseerde eindgebruiker zelf aan te passen.

De labels worden door Pricer SmartTag HD genoemd waarbij HD staat voor High Definition.

Deze hoge resolutie zorgt ervoor dat naast artikel informatie in tekst en cijfers, ook afbeeldingen, merkenlogos en barcodes geplaatst kunnen worden. Ook QR codes die direct verwijzen naar de website van de aanbieders zijn goed scanbaar vanaf de HD labels.

Het stroomverbruik van de labels beperkt zich tot het wisselen van de informatie op de displays. De verwachte batterij levensduur bedraagt 5 jaar. Na afloop van deze periode zijn de batterijen eenvoudig te vervangen.

De SmartTag HD labels zijn verkijgbaar in 4 maten. De twee kleinste hebben dezelfde bevestiging als de Halfautomatische Smarttags die op LCD techniek gebaseerd zijn. Dat wil zeggen dat deze door elkaar gebruikt kunnen worden in dezelfde bevestigingsrail of attachment.

De afmetingen van de Smart Tag HD labels zijn als volgt

SmartTag HD Medium 35x70mm
SmartTag HD Large 42x 92mm
SmartTag HD 110  126x92mm
SmartTag HD 200 174x125mm