Digitaal Prijskaartje > Twee soorten labels

 
 

Twee soorten labels

Er zijn twee soorten displays, de halfautomatische segment based LCD displays en de vol automatische E-paper based displays.

De halfautomatische segment based displays hebben vaste posi­ties voor prijs- en artikelinformatie, kunnen tot 32 pagina’s aan artikel informatie tonen als prijs, voorraad nivo, start en eind data pro­moties, bestel gegevens, leverdata enzovoort en hebben een batterylife van 8-10 jaar.

De E-paper labels bieden een volledig vrij pro­grammeerbaar scherm waarvoor u zelf bepaalt welke informatie waar getoond wordt. Met onze QuickPricer software ontwerpt u zelf de layout op uw displays, voorziet deze van merklogo’s, product afbeeldingen, barcodes, QR codes of  promotionele teksten, naast de overige informatie die uit uw database afkomstig is. Het stroomverbruik van deze displays is extreem laag, de batterylife bedraagt 5 jaar, de leesbaarheid is onder alle hoeken uitstekend en vergelijkbaar met papier. Met onze QuickPricer software is het mogelijk om meerdere artikelen op een display te tonen waardoor u kosten effectief van de voordelen van E-paper displays kunt profiteren.
Submenu

 

 

Digitaalprijskaartje.nl